fbpx

Om Oss

business-people-front-bluebox-mirror

Vilka vi är

Global Corporate Services är ett företag baserat i Malta som syftar till att hjälpa företagare att få allt de behöver för att starta deras egen verksamhet på ett ställe. Vår högutbildade personal kommer att ta hand om dig och hjälpa dig med varje steg på vägen, vilket förenklar vad som annars skulle vara långa och komplicerade processer.

12 års erfarenhet har lärt oss hur man gör allt med excellens; det är därför vi har över 5000 glada kunder på 5 kontinenter. Skriv en rad och lär dig fördelarna med att samarbeta med sanna proffs.

Vår expertis

Från en kunds val av företagsform till att designa logotypen och börja handla med en funktionell webbplats, har Global Corporate Services all personal tillgänglig för att börja göra affärer med lätthet.

Genom tt vara överlägset en av de största leverantörerna av företagsregistreringar i Skandinavien och med kontor runt om i världen som hjälper kunder på 5 olika kontinenter, har vi övertaget över våra konkurrenter när det kommer till att leverera en service till våra kunder av högsta kvalitet. Vi har interna jurister som har stor erfarenhet av AB, SUF och har advokater som har tjänstgjort som rådgivare till det norska finansdepartementet.

För att möta kraven i den snabba affärsmiljö som vi nu lever i har Global Corporate Services utvecklat programvara som gör det möjligt för företag att etablera sig snabbare för att spara kunden tid och pengar, vilket gör företagsregistreringsprocessen enkel.

Var vänlig kontakta oss

Om du föredrar traditionell kommunikation kan du kontakta oss med följande detaljer eller använda chatten för att prata med en av våra representanter nu.

E-postaddress: info@global-corporateservices.com
Nummer: +46 (0) 8 5580 1444