fbpx

Om Oss

business-people-front-bluebox-mirror

Hvem vi er

Global Corporate Services er et Malta-basert selskap som har som mål å hjelpe entreprenører med å få alt de trenger for å starte egen virksomhet på ett sted. Vårt høyt opplært personale vil ta vare på og hjelpe deg på hvert trinn av veien, og dermed forenkle det som ellers ville være svært lange og kompliserte prosesser.

12 års erfaring har lært oss hvordan å gjøre alt med fortreffelighet; det er derfor vi har over 5000 fornøyde kunder i 5 kontinenter. Send oss en linje og bli kjent med fordelene av å samarbeide med ekte fagfolk.

Vår Kompetanse

Fra en kundens valg av selskapsform for å utforme logoen og starte handel med en funksjonell nettside, har Global Corporate Services alt personell tilgjengelig for å begynne å gjøre forretninger med sjelefred.

Vi er uten tvil en av de største leverandørene av bedrifts registreringer i Skandinavia og har kontorer over hele verden, for kunder i 5 forskjellige kontinenter. Dette gir oss et pluss over våre konkurrenter i å levere til våre kunder en service of fortreffelighet. Intern advokater som har stor erfaring med AB, SUF, og advokater som har vært rådgivere for Finansdepartementet.

For å imøtekomme kravene til det raske forretningsmiljøet som vi nå lever i, har Global Corporate Services utviklet programvare som gjør det mulig for bedrifter å bli etablert raskere, for å spare kunden tid og penger, noe som gjør selskapets registreringsprosessen en bris.

Hvor å kontakte oss

Hvis du foretrekker tradisjonell kommunikasjon, kan du kontakte oss med de følgende detaljene, eller bruk chatten til å snakke med en av våre representanter nå.

Epost: info@global-corporateservices.com
Nummer: +4721400990