fbpx

Meistä

business-people-front-bluebox-mirror

Keitä me olemme

Global Corporate Services on maltalainen yritys, jonka tavoitteena on tarjota yrittäjille kaikki, mitä oman liiketoiminnan aloittaminen vaatii – ja tietenkin yhden katon alla! Voit vihdoin unohtaa pitkät ja monimutkaiset prosessit. Korkeasti koulutettu henkilökuntamme huolehtii ja auttaa sinua kaikissa vaiheissa.

12 vuoden kokemus on opettanut meille, miten asiat tehdään erinomaisella tavalla; siksi meillä on yli 5000 onnellista asiakasta viidellä eri mantereella. Ota yhteyttä ja tutustu ammattilaisten kesken käydyn yhteistyön etuihin.

Asiantuntemuksemme

Global Corporate Services kattaa kaikki kaupankäynnin aloittamiseen tarvittavat palvelut aina asiakkaan valitsemasta liiketoimintamallista logon suunnitteluun ja toiminnallisiin verkkosivustoihin.

Global Corporate Services on yksi Skandinavian ylivoimaisesti suurimmista tarjoajista yritysrekisteröinnin saralla ja sillä on toimistoja ympäri maailmaa. Tarjoamme palveluita viidessä eri maanosassa, mahdollistaen asiakkaillemme etulyöntiaseman erinomaisen palvelun ansiosta. Lakimiehillämme on laaja kokemus AB- ja SUF-asioista ja osa lakimiehistämme on toiminut neuvonantajana Norjan valtiovarainministeriössä.

Kohdatakseen nopeatempoisen liike-elämän vaatimukset, Global Corporate Services on kehittänyt ohjelmiston, joka mahdollistaa yritysten nopeamman tunnustamisen. Tämä säästää asiakkaan aikaa ja rahaa, tehden yrityksen rekisteröintiprosessista helppoa.

Missä voit ottaa meihin yhteyttä

Mikäli suosit perinteikästä kommunikaatiota, voit ottaa meihin yhteyttä alta löytyvien ohjeiden mukaisesti tai käyttää chattiamme jo tänään.

Sähköposti: fi@global-corporateservices.com
Puhelin: +358 9 4255 0017