fbpx

Norskt AS

Vad är ett Norskt AS?

Ett norskt AS är den traditionella företagsformen som ger dig ökad säkerhet, bättre sociala rättigheter och mindre skatt. Det är det som kallas ett aktiebolag som är en välkänd företagsform som ger dig som ägare begränsad risk och betydande skatteförmåner. Aktiebolag med denna typ av formation behöver inte betala skatt på utdelningar som erhållits från andra företag eller från vinster vid försäljning av aktier – och är därför ideala för investmentbolag.

Aktiebolag som använder denna företagsform är välkända för att vara en av de ideala registreringsformerna inom näringslivet, vilket gör det lättare att erhålla både investerat kapital och lån för verksamhet och investeringar.

Ett norskt AS kräver en revisor och minst 30 000 kronor i kapital för att startas. När företaget kräver ett stort kapitalkrav eller om du anser att det är nödvändigt att ha en årlig granskning av dina konton, är det här typen av formulär vad man ska välja. Fördelarna med ett AS och ett NUF är mycket likvärdiga, trots att det med initialkapitalet och revisorskravet kan kostnaden för ett AS vara högre. Därför är det mer personligt att välja antingen ett AS eller ett NUF.

NOK 2,290

  • Norska Limited Bolag
  • En välkäd och traditionell bolagsform. Vi förbereder dokumenten under kort tid och hjälper till med finansiering av aktiekapitalet.

Revisorns skyldighet för ett AS har tagits bort men de behöver fortfarande bekräfta den ingående balansen. Du kan själv välja en revisor från vår katalog med revisorer från hela Norge, du måste dock själv stå för din revisors avgift. Utöver det måste även en avgift på 6940 NOK betalas till Brønnøysundsregistret.

Traditionell företagsbildning gjort inom en timme

  • Alla papper levereras inom en timme
  • Vårt system tar bort eventuella felkällor
  • Professionellt uppföljningspaket
  • Professionell ärendehantering
  • Noggrann vägledning
  • Billigast på den norska marknaden

Intresserad?

FYLL I FORMULÄRET NEDAN OCH EN AV VÅRA EXPERTER KOMMER ATT KONTAKTA DIG