fbpx

Norjalainen AS

Mikä on norjalainen AS?

Norjalainen AS on perinteinen yritysmalli, joka tarjoaa lisää turvaa, paremmat sosiaalietuudet ja vähemmän veroja. Tätä kutsutaan osakeyhtiöksi, joka on laajalti tunnettu yritysmalli. Sinulle omistajana se tarjoaa rajalliset riskit ja huomattavat veroetuudet. Tällä tavoin muodostuvien osakkuusyhtiöiden ei tarvitse maksaa veroa muilta yrityksiltä saaduista osingoista tai osakkeiden myyntivoitoista – ja siksi se sopii mainiosti sijoitusyhtiölle.

Tätä yritysmallia hyödyntävät pörssiyhtiöt tunnetaan yhtenä ihanteellisimmista rekisteröintityypeistä liiketoiminnan alalla. Se helpottaa sekä sijoittajan pääoman hankintaa että operaatioita ja investointeja varten myönnettyjä lainoja.

Norjalainen AS edellyttää tilintarkastusta sekä vähintään 30,000 NOK pääomaa. Mikäli yrityksesi tarvitsee suurta pääomavaatimusta tai koet vuosittaisen tilintarkastuksen tarpeelliseksi, tämä malli on sinulle ihanteellinen ratkaisu. AS:n ja NUF:n edut ovat hyvin samanlaisia, vaikka aloittamiseen vaaditun osakepääoman ja pakollisen tilintarkastuksen myötä AS:n kustannukset voivat olla korkeampia. Onkin täysin käsissäsi valitsetko AS- vai NUF- yritysmallin.

Perusta yritys perinteikkäästi tunnissa

  • Kaikki paperit toimitetaan tunnin kuluessa
  • Järjestelmämme poistaa kaikki virhelähteet
  • Ammattimainen seurantapaketti
  • Ammattimainen tapausten käsittely
  • Opastusta läpi prosessin
  • Norjalaisten markkinoiden halvin

Kiinnostuitko?

TÄYTÄ ALTA LÖYTYVÄ KAAVAKE JA ASIANTUNTIJAMME OTTAA SINUUN YHTEYTTÄ