fbpx

FAQ

Generelle Spørsmål

Bortsett fra våre registreringstjenester (som SUF, NUF, AB, AS) tilbyr vi også et bredt spekter av forretningsrelaterte tjenester som Nettside Design, Nettbutikk setup, Logo Design, Varemerkeregistrering, Bank introduksjoner, Malta Company Inkorporasjon, Selskaps Sekretær tjenester, blant andre tilknytning tjenester.

For å kontakte oss, vennligst bruk følgende metoder:

 • Kontaktskjema: https://global-corporateservices.com/kontakt
 • Telefon (for språk bortsett fra svensk/norsk eller finsk, vennligst kontakt oss på vårt Malta HQ telefonnummer):
  • Malta: +356 2010 7514
  • Germany: +49 69 2547 2511
  • Sweden: +46 (0) 8 5580 1444
  • Norway: +47 2140 0990
  • Finsk: +358 9 4255 0017
 • Chatt: gjennom vårt chatt-system nederst til høyre på siden vår
 • Epost: no@global-corporateservices.com

Våre arbeidstimer er mandag til fredag fra 0900 til 1800 CET

Gjennom vår flerkulturelle arbeidsstyrke er vi stolte over å si at vi snakker språkene under, og alltid utvider og rekrutterer ansatte fra hele verden. Våre språk inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • Engelsk
 • Svensk
 • Norsk
 • Finsk
 • Tysk
 • Italiensk
 • Fransk
 • Spansk

Om SUF

SUF er en selskapsform basert på en svensk filial av et utenlandsk selskap. Det er en av de raskest voksende selskapsformene i Sverige, da det gir deg samme fordeler og frihet som en AB, uten at det koster et AB-selskap.

SUF er et trygt selskapsform som frigjør deg fra personlig ansvar. Du får et aksjeselskap registrert i både England og Sverige. Selskapet er, alle detaljer vurdert, et engelsk aksjeselskap, mens i Sverige er du garantert de samme rettighetene som en vanlig svensk AB, gjennom etableringsfriheten i EU. I lik behandling med en AB får du blant annet skattefordeler, ansvarsbegrensning, økte sosiale rettigheter, og du trenger ikke å binde minst 25 000 kroner i aksjekapital.

Registreringen skjer først ved å etablere en engelsk aksjeselskap (LTD), og deretter er en svensk filial registrert gjennom det samme engelskspråklige selskapet. Takket være etableringsfriheten i EU, kan svenske myndigheter på ingen måte diskriminere mot en SUF/aksjeselskap. Av denne grunnen er SUF mye billigere og lettere å etablere, og har samme fordeler som en standard AB.

SUF er ideell hvis du ikke trenger å binde aksjekapitalen i din bedrift i en bestemt tidsperiode, eller hvis du vil bare ha en enkel måte å starte drift av et selskap på.

Du får et svensk registreringsnummer, F-skatt, og du kan ansette deg selv i selskapet i henhold til gjeldende lover.

Global Corporate Services veileder deg gjennom hele registreringsprosessen – som tar ikke mer enn 48 timer fra start til slutt. Vi hjelper med oppfølgingstjenester med selskapet utenfor Sverige.

Det er for tiden en debatt med hensyn til hva som ville skje hvis England skulle forlate EU, og hva det skjer med SUFer hvis dette skulle skje. Companies House, som er en av de største selskapsregistrene i verden, har mange selskaper med filialer rundt om i EU. Av denne grunnen vil det ikke være økonomisk bærekraftig for Storbritannia å avbryte avtaler med EØS. Selv om England skulle forlate EU, ser vi på Sverige og etablerer en lignende avtale som Norge og Sveits. Dette betyr at Brexit ikke påvirker SUF-selskaper.

Ja, det er mulig å bytte fra SUF til AB, våre eksperter vil veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg med all dokumentasjon som kreves hvis du trenger å bytte.

Først og fremst har du kommet til rett sted! For å komme i gang med en SUF, ta kontakt med oss ved å sende en e-post til info@global-corporateservices.com eller ved å chatte med oss på chatten funnet nederst til høyre på nettstedet.

Om NUF

NUF er en selskapsform basert på en norsk filial av et utenlandsk selskap. Det er et av de raskest voksende selskapsformene i Norge, da det gir deg de samme frihetene og fordelene som et tradisjonelt AS-selskap.

NUF er et trygt selskapsform som frigjør deg fra personlig ansvar. Du får et aksjeselskap registrert i både England og Norge. Selskapet er i alle konsekvenser et engelsk aksjeselskap, mens i Norge er du garantert de samme rettighetene som et normalt norsk selskap, gjennom etableringsfrihet innen EU / EØS. Likebehandling med en AS får du blant annet skattefordeler, ansvarsbegrensning, økte sosiale rettigheter og du trenger ikke å binde minst 30000 kroner i aksjekapital og NUF er også unntatt fra revisjonsplikt på omsetning under 5 millioner kroner.

Registreringen skjer først ved å etablere en engelsk aksjeselskap (LTD), og deretter er en norsk filial registrert av samme engelsk LTD. Takket være etableringsfriheten innen EU/EØS kan norske myndigheter på ingen måte diskriminere mot en NUF/et aksjeselskap. Av denne grunnen er NUF mye billigere og lettere å etablere og har samme fordeler som en standard AS.

Hvis du ikke trenger en obligatorisk revisjon, og hvis du ikke vil binde aksjekapitalen til din bedrift på det tidspunktet, eller hvis du bare vil ha et selskap som er enkelt og rimelig å drive, så er NUF den ideelle løsningen for deg.

Med en NUF får du et norsk registreringsnummer, muligheten til å registrere deg for et momsnummer og muligheten til å ansette deg selv i selskapet i henhold til gjeldende lover.

Global Corporate Services guider deg gjennom hele registreringsprosessen – som tar ikke mer enn 48 timer fra start til slutt. Vi hjelper med oppfølgingstjenester med firmaet utenfor Norge, slik at du kan konsentrere deg om å drive din bedrift og tjene penger.

Siden det allerede er en avtale mellom Storbritannia og Norge om fri bevegelse av virksomheten mellom de to landene og siden Norge allerede er utenfor EU, påvirker ikke Brexit på noen måte disse avtalene og derfor vil NUF ikke bli påvirket av muligheten hvor England forlater EU.

Ja, det er mulig å bytte fra NUF til AS. Våre eksperter hjelper deg med å bytte, og gir all nødvendig dokumentasjon som trengs for å endres tilsvarende.

Først og fremst har du kommet til rett sted! For å komme i gang med en NUF, ta kontakt med oss ​​ved å sende en e-post til info@global-corporateservices.com eller ved å chatte med oss ​​på chatten som finnes nederst til høyre på nettsiden.

Har du fortsatt spørsmål angående våre tjenester?

Klikk på knappen til høyre for å sende oss en e-post eller kontakt oss via chat nederst til høyre på siden