fbpx

Svensk AB

Hva er en svensk AB?

En svensk AB er det tradisjonelle aksjeselskapet. Også kjent som ‘Aktiebolag’, er det et kjent selskapsform som gir deg begrenset risiko, betydelige skattefordeler, økt sikkerhet og bedre sosiale rettigheter.

I enkelte tilfeller beskattes aksjeselskaper ikke fra andre selskaper eller på fortjeneste ved salg av egne aksjer. De er derfor ideelle for å holde selskaper og investeringsselskaper.

Aksjeselskaper som en form for virksomhet er en godt kjent praksis i næringslivet, noe som betyr at det blir lettere å skaffe investeringskapital og lån til daglig drift og andre investeringer. Små AB-selskaper krever ikke en revisor, men det er pålagt å investere SEK 25000 i aksjekapital ved start av selskapet. Et aksjeselskap er ofte det ideelle selskapsform når et stort kapitalkrav er nødvendig, eller hvis du trenger ekstern kontroll over regnskapet.

Fordelene med både AB og SUF, er svært lik den eneste forskjellen er at du ikke trenger den opprinnelige aksjekapitalen for å starte en SUF, noe som gjør SUF billigere å begynne med. Du har også fordelen av å etablere et AB på et senere tidspunkt GRATIS, hvis du bestemmer deg for å endre selskapsform.

En profesjonell og rask selskapsform

  • Alle dokumenter levert i 24 timer
  • Redusert administrasjon risiko takket være avanserte tekniske systemer
  • Profesjonell oppfølgingspakke
  • Profesjonell håndtering
  • Grundig veiledning
  • Billigste på det svenske markedet

Interessert?

FYLL UT SKJEMAET NEDENFOR OG EN AV VÅRE EKSPERTER VIL KONTAKTE DEG