fbpx

Ruotsalainen AB

Mikä on ruotsalainen AB?

Ruotsalainen AB on perinteinen osakeyhtiö, joka tunnetaan myös nimellä ’Aktiebolag’. Se on tunnettu yritysmalli, joka tarjoaa rajoitetut riskit, merkittävät veroetuudet, lisäturvan sekä paremmat sosiaalietuudet.

Tietyin edellytyksin osakeyhtiöiden ei tarvitse maksaa veroa muilta yhtiöiltä saaduista osingoista tai myymiensä osakkeiden voitoista. Tämä jos mikä on ihanteellinen ratkaisu osake- ja sijoitusyhtiöille.

Liiketoimintamallina osakkuusyhtiöt ovat tunnettu käytäntö liiketoiminnan alalla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sijoituspääoman ja lainojen hankinta päivittäiseen yritystoimintaan ja muihin investointeihin on helpompaa. Pienet AB-yritykset eivät edellytä tilintarkastusta, mutta aloittaessaan yrityksen on investoitava 25,000 SEK osakepääomaan. Osakeyhtiö on ihanteellinen yritysmuoto, kun tarvitset suurta pääomaa tai ulkoista valvontaa kirjanpidon kanssa.

Sekä AB:n että SUF:n edut ovat hyvin samanlaiset. Ero on siinä, ettei SUF vaadi alkuun osakepääomaa, mikä tekee siitä edullisemman vaihtoehdon. Halutessasi voit hakea lupaa AB-yritykseen myöhemmin täysin ILMAISEKSI, mikäli päätät muuttaa yritysmalliasi.

Muodosta yritys ammattimaisesti ja nopeasti

  • Kaikki dokumentit toimitetaan 24 tunnin kuluessa
  • Pienemmät hallinnolliset riskit kehittyneiden teknisten järjestelmien ansiosta
  • Ammattimainen seurantapaketti
  • Ammattimainen käsittely
  • Opastusta läpi prosessin
  • Ruotsalaisten markkinoiden halvin

Kiinnostuitko?

TÄYTÄ ALTA LÖYTYVÄ KAAVAKE JA ASIANTUNTIJAMME OTTAA SINUUN YHTEYTTÄ